fbpx

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

NOVO:
Najavljeni Apple event je naknadno dobio ime “Vrijeme leti” dajući naznaku kako je ovo event za Apple Watch 6 i eventualno iPad Air.
Za sada je špekulirano da iPhone uređaji ipak stižu otprilike 2 tjedna iza ovog eventa!

 

Nakon mnogo špekuliranja i prepiranja u svijetu Apple glasina, Tim Cook i ekipa najavili su Apple event za 15. rujna 2020. u 19:00h po našem vremenu. Ovime se otkrilo kako su nagađanja Jon Prosser-a bila djelomično točna, ali je ovu pobjedu odnio dugogodišnji Apple “leaker” Mark Gurman.

iPhone 12 may come in blue: Here's your first look | Tom's Guide

Event se događa nešto kasnije u rujnu nego prošlih godina, no vjerojatno je riječ o Covid-19 problemima zbog kojih Apple vjerojatno neće moći održati event na koji smo navikli. Gurman je na svom twitter profilu dodao uz opis slike dolje: “Plava tema za plavi iPhone”.

Image

Moguće je da je riječ o promijeni boje završnog sloja koji je prošle godine imao iznenadnu i debitantsku zelenu. Uz taj “frost” dizajn pozadine iPhonea, tamnija plava zasigurno bi privukla mnogo više očiju.
Na spomenutom eventu moguće je da ćemo vidjeti čak četiri nova iPhone modela (12, 12 Max, 12 Pro, 12 Pro Max), novi iPad Air  redizajniran po uzoru na iPad Pro te gotovo definitivno Apple Watch 6. generacije. i finalnu verziju iOS-a 14.

Predstavljanje se bliži, izvori kažu kako je sve spremno, Apple spektakl moći ćete pratiti na linku ovdje.

Related Articles

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

iPhone 12 stiže s 20W adapterom za punjenje

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy