fbpx
Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Google je prekjučer predstavio svoj novi budget pametni telefon Pixel 4a, no na istom eventu najavio je i sljedeću generaciju Pixela, odnosno Pixel 5. U objavljenom teaseru vide se dva Pixel uređaja, a iza njih natpis 5G. Brojka 5 upućuje na petu generaciju Pixela, dok je G u obliku Googleovog loga dodan kako bi se potvrdila mogućnost spajanja na 5G mreže.

Osim toga, do danas nismo dobili puno više informacija, no danas tako stiže informacija da će Pixel 5 imati 120 Hz zaslon koji će proizvoditi Samsung i BOE, te će isti biti dijagonale 6.67-inča. Barem tako tvrdi analitičar Roos Young u jučerašnjoj objavi na Twitteru. Ipak, ova informacija kosi se s prethodnim glasinama koje su tvrdile da će Pixel 5 imati zaslon dijagonale 5.8-inča.

Ipak, kad pogledamo kakvih su dijagonala ovogodišnji flagship uređaji, nekako sumnjamo da će Google odlučiti na izradu manjeg uređaja, tako da bi se današnja glasina vrlo lako mogla pokazati točnom. Bilo kako bilo, u narednim mjesecima, vjerojatno oko listopada ove godine, saznat ćemo sve detalje o Pixelu 5, ako oni ne procure puno ranije, kao što je bio slučaj s Pixelom 4.

Related Articles

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

Google  će uvesti pretplate direktno unutar Google Play Storea!

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy