fbpx
Kamere ispod zaslona stižu tek 2022. godine?

Kamere ispod zaslona stižu tek 2022. godine?

Jedna od najzanimljivijih nadolazećih tehnologija su zasigurno prednje kamere koje će se moći smjestiti ispod zaslona pametnog telefona. Ova tehnologija omogućit će uklanjanje raznoraznih ureza i rupa na zaslonima te će omogućiti proizvođačima da proizvode pametne telefone čiju će prednju stranu u potpunosti prekrivati isključivo zaslon. Ovo će pametne telefone učiniti još naprednijima i više futurističkima, no naravno da je za očekivati da će se ova tehnologija prvo pojaviti na flagship uređajima.

Tako nam danas stiže glasina da će, barem kad su Samsung uređaji u pitanju, pojaviti tek 2022. godine. Konkretno, prema ovoj glasini, tehnologija se sigurno neće pojaviti na sljedećoj S generaciji Samsungovih Galaxyja (S21 ili S30, ovisno o tome za koje se ime Samsung odluči), već tek na generaciji nakon. Također, Samsung već aktivno radi na ovoj tehnologiji i teoretski bi ju mogao predstaviti već na sljedećoj generaciji S uređaja, no ne žele riskirati i igraju na sigurno. Gotovo je sigurno da će tu sljedeću generaciju S uređaja svakako kupiti milijuni korisnika, bez obzira ima li ovu tehnologiju ili ne, tako da nam je Samsungov potez u potpunosti jasan. Kao i obično, ugledali su se na svoje rivale iz kalifornijskog gradića imena Cupertino.

Naša pretpostavka je da ćemo ovu tehnologiju prvo u produkciji vidjeti kod kineskih proizvođača poput Oppoa ili Xiaomija, a zatim i kod velikana poput Samsunga i Applea. Nadajmo se da na prvu pojavu ove tehnologije, koju su neki proizvođači već eksperimentalno demonstrirali, nećemo dugo čekati.

Related Articles

Samsung predstavio čak pet novih uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu

Sven

[RECENZIJA] Samsung Galaxy Z Flip

Frane

Samsungova borba maskicama protiv Covida-19 !!

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy