fbpx
Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Google ima poprilično dugu povijest gašenja svojih neuspjelih servisa, a razlozi za to često su ili nedovoljna popularnost kod korisnika ili migracija na neko novo, bolje rješenje koje je Google smislio. Tako nam danas stiže vijest da je Google do kraja ove godine odlučio ugasiti svoju Google Play Music aplikaciju za reprodukciju glazbe.

S obzirom na to da je Google u posljednje vrijeme uložio dosta truda u YouTube Music aplikaciju, gašenje Play Music aplikacije se pokazuje kao logičan potez. Osobno koristim YouTube Music i na iOSu i na Androidu i mogu reći da se radi o sasvim solidnoj aplikaciji te ju svakako preporučujem svima onima kojima su Spotify i slični servisi preskupi ili jednostavno ne žele još jednu pretplatu od 10-ak eura u svom portfoliju. Hint: YouTube Music moguće je nabaviti za 10-ak kuna mjesečno ako inicijalnu pretplatu aktivirate iz Indije (preko VPN-a).

Ako ste do sad koristili Play Music, ne brinite. Google će svim korisnicima te aplikacije omogućiti da migriraju svoje omiljene pjesme, playliste i slično u YouTube Music kako bi bez problema mogli nastaviti uživati u svojoj glazbi. Također, Google je najavio kako u YT Music stiže i novi player, novi Explore tab, kao i integracija s drugim Google servisima. Ovaj potez je svakako pohvalan za Google, jer pokušavaju smanjiti fragmentaciju svojih servisa.

Related Articles

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sven

WhatsApp dodao opciju za provjeru ispravnosti informacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy