fbpx
Ovo su prvi renderi Huawei Mate 40 linije

Ovo su prvi renderi Huawei Mate 40 linije

Jučer su se pojavile prve informacije o tome da će Huawei odgoditi predstavljanje svoje Mate 40 linije uređaja za kraj listopada ove godine, te iste stižu iz Kine, Huaweijeve matične države, a danas su se pojavili i prvi renderi ovih uređaja. Renderi dolaze iz pouzdanog izvora, odnosno od OnLeaksa koji se kroz godine profilirao kao jedan od pouzdanijih leakera. Nakon što su prvo objavljeni renderi Mate 40 uređaja, stigli su i renderi Mate 40 Pro uređaja, pa krenimo redom.

Mate 40

Kao što možete vidjeti na priloženim slikama, Huawei se odlučio zadržati sličan dizajn kao na prethodnoj generaciji Mate 30 uređaja te će tako modul kamere biti okruglog oblika i smješten po sredini stražnje strane uređaja. Ipak, ako u obzir uzmete prednju stranu uređaja, sličnosti su više na strani P40 linije uređaja predstavljene ranije ove godine.

Prednju stranu tako krasi 6.4-inčni zaslon s rupom za prednje kamere u gornjem lijevom kutu. Također, vidljivo je da je zaslon zakrivljen samo na bočnim stranama uređaja, dok gornji i donji brid ostaju ravni, što je barem meni osobno bolje. Što se ostalih informacija tiče, uređaj će imati EMUI 11 out of the box, kao i najnovije HMS servise.

Mate 40 Pro

Mate 40 Pro bit će sličnog dizajna, ali uz poneke razlike, poput većeg zaslona od 6.7-inča koji će biti zakrivljen i na rubovima uređaja, a ne samo na lijevom i desnom bridu. Uz takozvani waterfall dizajn zaslona, Huawei je ipak uspio smjestiti i fizičke tipke za kontrolu glasnoće i zaključavanje uređaja. Kao i Mate 40, stizat će s najnovijim EMUI-jem 11 te najbržim dostupnim Kirin čipsetom. Kako cijeli uređaj izgleda, pogledajte u videu ispod.

Iako je do predstavljanja ovih uređaja ostalo skoro tri mjeseca, nadamo se da ćemo osim ovih rendera imati priliku vidjeti i barem pokoju pravu sliku uređaja, kao i pune specifikacije koje će isti imati.

Related Articles

Huaweijev HarmonyOS je 70-80% završen?

Frane

Odgođen Huawei Mate 40?!

Sven

Huawei objavio kad EMUI 10.1 stiže za mnoge njihove uređaje

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy