fbpx
Procurio zaslon iPhonea 12!

Procurio zaslon iPhonea 12!

Do predstavljanja iPhone 12 linije uređaja ostalo je preko mjesec dana, no iz dana u dan stiže nam sve više novih informacija o ovim uređajima. Prema dosadašnjim glasinama, iPhone 12 dolazit će u četiri veličine, 5.4-inča, dva modela od 6.1-inča te najveći, 6.7-inčni model Nakon što je 9to5mac prije nekoliko dan otkrio da se novi iOS 14 automatski prilagođava za 5.4-inčni zaslon, danas nam stižu prve forografije tog novog zaslona!

Na Weibu se tako pojavila prva fotografija najmanjeg zaslona na iPhoneu ove godine, a ista stiže od relativno pouzdanog izvoda. S fotografije se vidi da se veličina ureza na vrhu zaslona nije promijenila, što je kontradiktorno dosadašnjim glasinama. Ipak, moguće je da će manji urez biti prisutan samo na Pro modelima, koji će biti dostupni u veličinama od 6.1-inča i 6.7-inča.

iPhone 12 trebao bi dolaziti s 2227 mAh baterijom te početnom cijenom od 549 dolara, što će biti jedan od najjeftinijih iPhonea u zadnje vrijeme. Cijela linija uređaja, prema najnovijim informacijama, trebala bi biti predstavljena 8. rujna na posebnom online eventu.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

iPhone 12 stiže s 20W adapterom za punjenje

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy