fbpx

Spotify stigao u Hrvatsku!!

Najpopularnija svijetska platforma za streamanje glazbe i podcasta stigla je i kod nas. Spotify je nakon godina ignoriranja potencijala istočnije Europe napokon je udovoljila svojim fanovima koji su do sada morali na razne načine iz ‘sive zone’ dolaziti do svojih omiljenih Spotify pjesama. Do sada je bez VPN-a bilo gotovo nemoguće te su postojale razne krekirane verzije aplikacije koje su pružale identičnu funkcionalnost (manjak skidanja glazbe).

Spotify je očito postao svijestan koliku zaradu propuštaju u vidu svih korisnika koji žele imati legalnu pretplatu bez nepotrebnih dodatnih koraka, te su voljni platiti standardnu cijenu koja je veoma konkurentna ostalim platformama koje su kod nas trenutno dostupne.

Zemlje u kojima je Spotify ‘pušten s lanca’ su sljedeće: Albanija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kazahstan, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Makedonija, Rusija, Srbija, Slovenija te Ukrajina.

Uz Deezer koji ima puno svojih ‘mušica’, YouTube Music bio je jedan od glavnih imena u HR glede ponude i kvalitete te omjera cijene i dobivenog sadržaja.

Spotify je dostupan na gotovo svim platformama

U Spotify ponudi imaju tri različita plana izlistana u slikama dolje, a svi planovi dolaze sa jednim mjesecom besplatne usluge.

Pošto je Spotify jedan od igrača koji je u streaming svijetu od samih početaka, opus glazbe i kvaliteta usluge je na samom vrhuncu, imaju mnoštvo ekskluziva i opcija koje po volji možete namještati, te su pioniri puštanja glazbe bez nepotrebnih razmaka između pjesama, aplikacija se ponaša kao Vaš omiljeni DJ te radi fine prijelaze iz pjesme u pjesmu za što glađe iskustvo slušanja glazbe.

Biti će zanimljivo pratiti brojke ostalih platformi te samim time uspijeh Spotifya koji je jako prepoznatljivo ime, no jesu li zakasnili? Hoće li ljudi migrirati na njihovu platformu ako su već mjesecima na konkurentnim platformama koje imaju gotovo identičnu ponudu glazbe te drugačije benefite? Saznajemo u narednim mjesecima.

Related Articles

End-to-end enkripcija ipak stiže za sve korisnike Zooma

Sven

Adobe Flash Player napokon službeno odlazi u povijest

Sven

Vlada RH nedavno se našla pod hakerskim napadom

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy