fbpx

Dark Mode stiže na mobilnu Facebook aplikaciju

Zadnjih nekoliko godina dark mode postao je sve popularniji te ga je sve više različitih tvrtki počelo primjenjivati u svoj softver. Tako su im se priključili i Google i Apple, koji su u Android, odnosno iOS dodali opciju za tamni način rada, koja manje umara oči, izgleda bolje, a na OLED zaslonima i štedi bateriju. Tako im se Facebook priključio s Instagramom, WhatsAppom i Facebook Messengerom koji su među prvima dobili ovaj način rada, a sada on napokon stiže i na mobilnu Facebook aplikaciju.

Facebook je tamni način rada predstavio nešto ranije, no prvo na desktop verziji najpopularnije društvene mreže, zajedno s novim kontroverznim dizajnom, no kako većina korisnika za pristup društvenim mrežama koristi mobilne uređaje, bilo je za očekivati da ovaj način rada stiže i na mobilne uređaje. Neki korisnici već javljaju kako im je ova funkcionalnost već dostupna, dok se drugima tek treba pojaviti. Za razliku od Instagrama ili WhatsAppa, tamni način rada na Facebooku koristit će više sivih tonova u kombinaciji s crnima.

Opciju ćete u postavkama moći isključiti, uključiti ili podesiti da ovisi o postavkama koje su trenutno podešene na razini samog uređaja. Dakle, ako je dark mode uključen na uređaju, bit će uključen i na Facebooku.

Related Articles

Twitter dodao opciju za audio poruke

Sven

YouTube smanjuje kvalitetu videozapisa uslijed koronavirusa!

Frane

Što je Instagramova Threads aplikacija i kako funkcionira?

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy