fbpx

iPhone 12 stiže s 20W adapterom za punjenje

Otkad je iPhone predstavljen pa sve do prošle godine, Apple je uz bilo koji iPhone isporučivao svega 5W adapter za punjenje. To je bilo okej prije nekoliko godina, no u današnje vrijeme velikih baterija i podrške za brzo punjenje, 5W više nije dovoljno. Appe je to napokon shvatio prošle godine pa je tako, barem uz Pro modele, počeo isporučivati 18W punjače, dok je iPhone 11 ostao na svega 5W.

Izgleda da se stvari ove godine mijenjaju na bolje jer prema današnjim informacijama, sa sljedećom generacijom iPhonea stiže nešto jači punjač. Prema slici koja se pojavila na Twitteru, novi punjač za sljedeću generaciju iPhonea trebao bi dolaziti s 20W adapterom. Ovo za vlasnike Pro uređaja i nije prevelika novost, no kako stvari stoje, i korisnici običnih iPhone 12 uređaja trebali bi dobiti ovaj punjač, što je nadogradnja u odnosu na iPhone 11.

Iako će punjač biti nadograđen, ove godine Apple će svoje kupce zakinuti tako što neće isporučiti slušalice kao dio pakiranja, kako bi pokušao dobiti što više korisnika AirPods bežičnih slušalica. Hoće li u ovom naumu stvarno i uspjeti, ostaje nam za vidjeti.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy