fbpx

Google  će uvesti pretplate direktno unutar Google Play Storea!

Unutar Android 11 beta verzije, medu mnoštvom novih funkcija i promjena, potiho uveo jednu značajnu promjenu u svoj Play Store. Kao sto po naslovu zaključujete, riječ je o kupovini i upravljanju pretplata unutar samog Play Storea. Određenim razvojnim programerima dali su zeleno svijetlo za testirati ovu funkcionalnost koja bi omogućila korisniku da direktno is Google Play aplikacije kupi pretplatu čak i ako nema tu aplikaciju instaliranu. Također je bolja opcija jer ne morate imati strah od “malih slova” na dnu ponude koju kupujete u raznoraznim aplikacijama, a njih marketinški podmuklih je veliki broj. Sve se odrađuje kroz Google Play apsolutno transparentno na službenoj Play Store stranici pojedine aplikacije.

Dodatnu sigurnost Google nam daje u obliku pauziranja pretplate koju planiraju uvesti od Androida 11. Dakle, u bilo kojoj poanti pretplate moći ćete je pauzirati na određeno vrijeme i nastaviti koristiti sve benefite plaćene pretplate onda kada je se odlučite “odmrznuti”. Detaljnijih informacija o pravilima zamrzavanja trenutno nema, no pretpostavljamo da će biti podosta fleksibilnosti u korist korisnika posto jer cijela ova priča uvedena kao zaštita i dokaz da Google mari za svoje potrošače.

Related Articles

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

Google kupuje Fitbit – stižu “Made by Google” pametni satovi?

Sven

Pixel 4 stiže u kutiji sa žitaricama

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy