fbpx

Odgođen Huawei Mate 40?!

Prema informacijama insidera koji su upoznati s Huaweijevim internim procesima, Huawei je navodno izdao naredbu da prestane proizvodnja dijelova za nadolazeće Mate uređaje te bi prestanak proizvodnje mogao usporiti masovnu proizvodnju uređaja za jedan do dva mjeseca.

Postoji velika vjerojatnost da će Mate 40 serija biti predstavljena na vrijeme, no početak prodaje će kasniti. Huawei si je uzeo vremena da evaluira stanje svojih zaliha čipova koje će koristiti u Mate 40 seriji jer imaju ograničene zalihe, a treba proizvesti veliku količinu uređaja. S obzirom na to da ih je SAD blokirao te da više ne mogu surađivati s TSMC-om, jednim od najvećih proizvođača čipova, Huawei ima limitirane zalihe te ih mora čuvati.

Huawei sad mora odlučiti s kojim čipsetom krenuti jer čak i ako uspije doći do čipseta nekih drugih proizvođača, trebat će im vremena da taj čipset implementiraju u Mate 40 liniju. Treba samo napomenuti da osim Huawei uređaja, ovaj potez utjecat će i na isporuku Honor uređaja.

Related Articles

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

Uskoro dolazi LG telefon savitljivog zaslona?

Frane

Samsung i popularna pop grupa BTS predstavili specijalna izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy