fbpx
ROG

ASUS ROG Phone 3 pojavio se u kratkom videu

Nakon što su prije nekoliko dana procurile skoro sve specifikacije nadolazećeg Asusovog flagshipa, danas se pojavio prvi video ovog uređaja. Radi se o kratkom videu koji ne pokazuje puno, no otkriva nekoliko novih stvari o ovom nabrijanom uređaju.

Kao što možete vidjeti u videu iznad, stražnju stranu uređaja krasi ROG logo, naravno s RGB osvjetljenjem koje preko aplikacije na uređaju možete mijenjati, a prvi vrhu uređaja smješten je horizontalni modul kamere. Treba još istaknuti logo Tencent Gamesa, tvrtke koja se bavi razvojem igara te s kojom Asus ima partnerstvo, tako da će postojati verzija koja će biti napunjena Tencentovim sadržajem. Primjerice, takva verzija ROG Phonea 2 prodavana je samo u Kini i to za značajno nižu cijenu od običnog modela.

Podsjetimo, ROG Phone 3 trebao bi biti predstavljen sljedećeg mjeseca zajedno sa ZenPhone 7 uređajem, imat će overclockirani Snapdragon 865, do 16 GB radne odnosno 512 GB interne memorije, kao i već poznati 120 Hz zaslon što ga čini uređajem s vjerojatno najjačim specifikacijama na tržištu te će sigurno pronaći svoju publiku.

Related Articles

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

Uskoro dolazi LG telefon savitljivog zaslona?

Frane

Samsung i popularna pop grupa BTS predstavili specijalna izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy