fbpx
note 20

Galaxy Note 20 imat će samo 60 Hz zaslon?

Već i ptice na grani znaju da je početak kolovoza svake godine rezerviran za predstavljanje novih uređaja iz Samsungove Note linije, a kako nam se bliži datum predstavljanja, stiže sve više glasina. Danas iz pouzdanog izvora stiže jedna pomalo razočaravajuća informacija, s obzirom na to da smo od Note serije uređaja navikli očekivati puno.

Od pouzdanog tviteraša Ice Universe stiže informacija da će osnovni Note 20 zapravo biti nešto kao Note 20 Lite, odnosno uređaj kojim će Samsung targetirati srednju-višu klasu uređaja odnosno korisnika, dok će Plus i Ultra modeli biti rezervirani samo za one koji žele flagship uređaj. Naime, taj Note 20 Lite trebao bi imati obični 60 Hz zaslon, a ne 120 Hz kao Plus i Ultra modeli. Ovo je razočaravajuća informacija, jer primjerice i “obični” Galaxy S20 ima 120 Hz zaslon, dok će kod Notea izostati. Osim toga, i rezolucija zaslona bit će svega Full HD.

Ovo nije toliko iznenađujuće, s obzirom na to da je sličnu taktiku Samsung imao kod prošle generacije Note uređaja, no svejedno, očekivali smo 120 Hz na sva tri uređaja, s obzirom na to da ga S20 linija ima. Bilo kako bilo, bit će zanimljivo vidjeti cijenu Notea 20, odnosno hoće li lošiji zaslon značiti i manju cijenu, tako da bude isplativ za one koji žele solidan uređaj, ali ne i sve najjače specifikacije.

Related Articles

Samsung predstavio čak pet novih uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu

Sven

[RECENZIJA] Samsung Galaxy Z Flip

Frane

Kamere ispod zaslona stižu tek 2022. godine?

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy