fbpx

Stigao je Fortnite Chapter 2 Season 3, a s njime i Aquaman te morski psi

Nakon što je nekoliko puta odgođena, nova Fortnite sezona od danas je napokon tu. Prije dva dana održan je event pred sezonu u kojem je oluja koja inače tjera igrače prema određenom dijelu otoka, postala tsunami, a danas smo napokon dobili i nastavak, odnosno tsunami je potopio otok.

Sada je dobar dio otoka potopljen, dobili smo i neke nove lokacije, a kako sezona napreduje, razina vode bi se trebala spuštati. Kad se to dogodi, u Fortnite stiže i dugo očekivana opcija, vožnja auta koje je moguće pronaći na različitim dijelovima mape. Tako sada za putovanje po mapi postoje tri opcije, helikopteri, brodovi te auti. Tu su i vodene pijavice, koje vas mogu lansirati u zrak i poboljšati mobilnost. Stigli su i novi Battle Pass skinovi, pa tako i Aquaman, kojeg će igraći moći otključati rješavanjem raznih izazova.

Treba spomenuti i razna nova oružja, ali i tajne koje ćemo otkriti tijekom sezone. Pro igrači obradovat će se i povratku Chug Juga i drugih vrsta shielda koji se mogu pronaći na raznim mjestima u igri. Update bi vam trebao stići automatski, bez obzira na to koristite li konzolu ili PC, te po skidanju istog već možete zaroniti u novu Fortnite sezonu.

Related Articles

Microsoft potvrdio Xbox serije S cijenu na 299$

Frane

Epic Games i Match Group pridružili su se Spotifyu u protestu protiv Applea

Sven

Windows aplikacije stižu na Chromebookove

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy