fbpx

Procurili detalji o bateriji i dostupnosti Galaxy Folda 2

Samsungov savitljivac, Galaxy Fold 2, čiju smo prvu iteraciju imali prilike recenzirati ranije ove godine, sudeći prema dosadašnjim glasinama stiže početkom kolovoza i bit će predstavljen zajedno s Note 20 serijom uređaja. Ipak, prema informacijama koje danas stižu, čini se da će se datum predstavljanja i datum pune dostupnosti uređaja poprilično razlikovati.

Razvoj softvera Galaxyja Fold 2 je ono što je zapelo jer Samsung navodno nema ni prvu verziju bootloadera, a uređaj bi uskoro trebao ići u proizvodnju. Stoga će proizvodnja kasniti, odnosno krajem srpnja će biti proizvedene prve jedinice i to limitiran broj njih. Tek u kolovozu Samsung će povećati proizvodnju, tako da bi Fold 2 mogao biti dostupan svima tek početkom rujna, odnosno mjesec dana nakon predstavljanja. Također, za UTG (ultra-thin glass) sloj koji Samsung koristi preko zaslona uređaja proizvodnja također ne ide po planu, pa je i to jedan od razloga kašnjenja.

Što se baterije tiče, procurila su imena oba modula baterije, pa se tako zbrajanjem istih dolazi do 4365 mAh, što će Samsung vjerojatno zaokružiti na 4500 mAh. Galaxy Fold 2 trebao bi imati 7.7-inčni zaslon kad je rasklopljen, te 6.23-inčni vanjski zaslon. Oba zaslona trebala bi imati takozvani Infinity-O dizajn kamere, odnosno rupu u zaslonu za prednju kameru te će dolaziti sa 120 Hz zaslonom. Do predstavljanja je ostalo manje od dva mjeseca, tako da iz dana u dan očekujemo sve više glasina.

Related Articles

Samsung predstavio čak pet novih uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu

Sven

[RECENZIJA] Samsung Galaxy Z Flip

Frane

Kamere ispod zaslona stižu tek 2022. godine?

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy