fbpx
OnePlus Pods

Android 11 Beta ukazuje na postojanje OnePlus Pods slušalica

Prva Android 11 Beta dostupna je već neko vrijeme, a beta verzije Googleovog operativnog sustava uvijek su prvo dostupne za Pixel seriju uređaja. Ipak, OnePlus ne kasni previše pa su ubrzo nakon Googlea lansirali i svoj beta program Androida 11, za odabrane OnePlus uređaje novije generacije. Također, za kontekst ovog članka bitno je spomenuti da je OnePlus kao proizvođač slušalica već neko vrijeme na tržištu, no čini se da planiraju zagaziti u područje u kojem caruje Apple sa svojim AirPods slušalica, a iz prikrajka vrebaju Huawei i Samsung.

Ovo nije prvi put da nam stižu dokazi o postojanju OnePlus bežičnih slušalica sličnih AirPodsicama, no sada su se pojavile dodatne informacije. Developeri s portala XDA-Developers pronašli su string koji ukazuje na postojanje ovih slušalica, a  pronađen je i cijeli package imena com.oneplus.twspods koji sadrži i elemente za čitanje razine baterije lijeve i desne slušalice. Također, pronađene su i informacije o postojanju kontrola dvostrukim dodirom, što je standard na ovakvom tipu slušalica.

Još prošlog mjeseca pojavila se prva fotografija koja ilustrira OnePlus Buds slušalice, kako su tada nazvane, no prema najnovijim informacijama pronađenima u Androidu 11, finalno ime bit će OnePlus Pods. Ime je manje bitno, no bit će zanimljivo vidjeti može li OnePlus, kao što je uzdrmao tržište pametnih telefona, uzdrmati i tržište bežičnih slušalica i poremetiti Appleovu vladavinu.

 

Related Articles

[EKSKLUZIVNO] OnePlus Nord – prvi dojmovi!

Sven

Samsung predstavio najbrži zakrivljeni gejming monitor na svijetu – Odyssey G9

Sven

Apple Glass možda neće zahtijevati dioptrijska stakla

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy