fbpx
Samsung Galaxy Fold Space Silver 2

Galaxy Fold 2 stiže s kamerom ispod zaslona?

Nakon prošlogodišnjeg fijaska s Galaxy Foldom koji je prvo predstavljen, pa onda prije početka prodaje povučen s tržišta, Samsung se ove godine mora iskupiti i sve mora ići glatko što se nasljednika Galaxy Folda tiče. Nedavno predstavljeni Galaxy Z Flip pokazatelj je da Samsung ide u dobrom smjeru, no kako će se priča oko Folda 2 rasplesti, ostaje nam za vidjeti.

Tako danas stiže glasina da će Galaxy Fold 2 biti predstavljen u srpnju ove godine te da će najveća novost u odnosu na prethodni model biti modul prednje kamere koji će biti smješten ispod samog zaslona uređaja. Tako bi se Samsung riješio ureza u zaslonu kojeg ovogodišnji Fold ima, kao i većina pametnih telefona današnjice. Ovu tehnologiju već su demonstrirali Oppo i Xiaomi prošle godine, a čini se da ćemo ju od ove godine početi viđati i u komercijalnim uređajima. Kamo sreće da nas i Apple iznenadi nečim ovakvim.

Kao dio glasina spominje se i Ultra Thin Glass tehnologiju s Galaxy Z Flipa, ali to treba uzeti s većom dozom rezerve s obzirom na to da bi za to Samsung morao značajno pojačati proizvodnju u tvornici u Vietnamu.

Related Articles

Samsung predstavio čak pet novih uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu

Sven

[RECENZIJA] Samsung Galaxy Z Flip

Frane

Kamere ispod zaslona stižu tek 2022. godine?

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy