fbpx
mi 10

Xiaomi Mi 10 stiže s 90Hz zaslonom i 50W punjenjem?

Sutra, 13. veljače, Xiaomi će u Kini predstaviti Mi 10 i Mi 10 Pro uređaje, pa tako već stižu informacije koje teasaju Xiaomijevi službeni kanali. Tako se na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavila informacija da će Mi 10 linija imati 90Hz zaslone koji u današnje vrijeme i nisu neka velika novost, ali svakako možemo pohvaliti taj potez.

Oba uređaja, osim frekvencije osvježavanja od 90Hz, imat će i AMOLED zaslon te frekvenciju unosa od 180Hz, što će dodatno ubrzati korištenje uređaja. Maksimalna svjetlina zaslona na ovim uređajima bit će 1,120 nita te će podržavati HDR10+. Osim zaslona, saznali smo i nešto novo o punjenju, pa je tako potvrđeno da će uređaji podržavati 50W brzo punjenje, kao i 30W bežično punjenje te 10W reverzibilno punjenje drugih uređaja, a kapacitet baterije bit će 4400 mAh.

Više informacija saznat će se već sutra, na službenom predstavljanju, a 23. veljače dobit ćemo i više informacija o tome kad Mi 10 linija uređaja stiže i na globalno tržište, kao i detalje o cijeni uređaja na globalnom tržištu. Tada će slika postati puno jasnija i vezano uz dolazak uređaja na domaće tržište.

Related Articles

Xiaomi patentirao pametni telefon s uklonjivim zaslonom

Sven

REDMI K30i 5G predstavljen!

Frane

Predstavljen Xiaomi Poco X2 – nasljednik legendarnog Pocophone F1

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy