Procurio izgled Huaweija P40 Pro! Novi dizajn zaslona!!

0

Nakon debakla Huaweijevog Mate 30 Pro telefona na europskom tržištu, kompaniji definitivno nije lako. Ne potaknu li razvojne programere na podršku njihovog nadolazećeg operativnog sustava, P40 Pro naći će se u istom problemu kao i njegov prethodnih iz Mate linije.

Kao što znate, Mate 30 Pro je iznimno jak hardverski gledano, ali je telefon kompletno upropašten nedostatkom Google usluga koje mnogi ljudi ne žele na svoju ruku instalirati na telefon ili ne znaju, a treba im za svakodnevno korištenje.

Kada smo Huawei crnu kroniku makli s puta možemo pričati o samom dizajnu nadolazeće Huawei zvijeri.

Na pozadini prvo što primjećujete je ogroman kamera modul koji se sastoji od čak pet zasebnih kamera te bljeskalice.

Prisutna je i kamera slične tehnologije kao i kod P30 Pro modela koju zovu periskop kamerom te bi ovogodišnja edicija mogla dostizati čak 10x optičko zumiranje što je apsolutno iznenađenje i time bi Huawei cementirao svoje ime među najboljima smartphone kamerama.

O bojama samog telefona ne znamo puno osim ove dostupne na naslovnoj slici, ali nadamo se kako će Huawei nastaviti stopama Mate 30 Pro i P30 Pro linija prelijevajućih boja uz standardnu crnu.

Prednja strana je pak zanimljivija jer po prvi puta vidimo nešto što je tviteraš IceUniverse pretpostavljao već par mjeseci. Zasloni zakrivljeni na sva četiri brida. Bio bi to definitivno prvijenac za Huawei i najava redizajna telefona ostalih brendova u 2020. godini. Huawei bi po prvi puta na flagship telefonu predstavio kameru koja leži u rupi u zaslonu, za razliku od ureza oblika suze koju je nosio P30 Pro.

Definitivno je ovo tek početak poplave informacija koja će stići kao i kod Mate 30 kojeg smo vidjeli podosta prije samog predstavljanja.

Glavno pitanje je hoće li se P40 Pro uopće pojaviti na europskom tržištu ili ćemo ostati “zakinuti” za još jedan odličan Huawei telefon zbog nedostatka Google usluga?