fbpx

OnePlus 7T postoji u predivnom zlatnom izdanju, ali samo kao prototip!

OnePlus već godinama nema definiranu postavu glede boja koje su dostupne na njihovim flagship telefonima. Otkad su zagrizli u malo “komercijalnije” tržište, predstavili su telefone u crnim, plavim, crvenim i zlatnim izdanjima. 7 Pro model dolazio je samo u crnoj i plavoj boji te je naknadno dodana mala količina zlatnih.

OnePlus 7 je zato dobio i Ferrari crvenu presvlaku koja bi vjerojatno bila popularna i među “pro” korisnicima, ali iz nekog razloga to se nikada nije dogodilo. Ista situacija i s najnovijim 7T i 7T Pro verzijama, no sada se preko tviteraša IceUniverse pojavila slika OnePlusa 7T u predivnoj zlatnoj boji koja je bila spremna za inicijalno predstavljanje, ali je OnePlus odlučio povući iz ponude te su neki fanovi izrazili nezadovoljstvo te su na twitter glasanju pokazali veliku potporu zlatnom izdanju koju je IceUniverse proslijedio Peteu Lau – jednom od glavnih ljudi OnePlusa.

Nije poznato hoće li OnePlus ipak udovoljiti korisnicima i uzeti ovaj propust kao lekciju za ubuduće, ali definitivno je nešto o čemu biti trebali interno porazgovarati u svrhu boljeg marketinga.

 

Related Articles

Android 11 Beta ukazuje na postojanje OnePlus Pods slušalica

Sven

OnePlus 7T Pro proglašen je najboljim telefonom 2019.

Frane

OnePlus 8 Pro stiže sa 120 Hz zaslonom

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy