fbpx

Xiaomi Mi 9 nestao sa službenih stranica, Mi 10 stiže uskoro?

Xiaomi Mi 9 predstavljen je u veljači ove godine i u to vrijeme bio je glavni flagship koji je tvrtka nudila. Naravno, u međuvremenu su se pojavile razne nadogradnje “devetke”, a čini se da uskoro stiže i pravi nasljednik, Xiaomi Mi 10.

Naime, sa Xiaomijevih službenih stranica, nakon rasprodaje Mi 9 isti je u potpunosti nestao sa stranica, što bi mogao biti još jedan indikator da stiže Mi 10. Iz Xiaomija su već najavili da u 2020. godini stižu prvi 5G pametni telefoni, a prvi od njih mogao bi biti upravo Mi 10. Jedan 5G uređaj već je prošao certifikacijska tijela u Kini, pretpostavlja se da je to Mi 10.

S obzirom na to da je Mi 9 pokretan Snapdragonom 855, očekuje se da će njegov pravi nasljednik pokretati Snapdragon 865 koji još uvijek nije službeno predstavljen. Broj kamera trebao bi skočiti na četiri ili pet, a očekuje se da će i zaslon dobiti nadogradnju na čak 120 Hz. Bilo kako bilo, na predstavljanje “desetke” nećemo još dugo čekati i ne sumnjamo da će se isti prodavati izvanredno.

Related Articles

REDMI K30i 5G predstavljen!

Frane

Xiaomi Mi 10 stiže s 90Hz zaslonom i 50W punjenjem?

Sven

Predstavljen Xiaomi Poco X2 – nasljednik legendarnog Pocophone F1

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy