Sve što trebate znati o Galaxy S11 seriji! STVARNO ovako izgleda?

0

Nakon što je izvornu informaciju procurio @OnLeaks , a preko Twittera prenio Ben Geskin, napokon imamo prvi pogled na dizajn Samsungove Galaxy S11 serije te mnogi nisu oduševljeni – pogledajte zašto u nastavku.

Naime, S11 serija ne razlikuje se puno u samom stilu dizajna od svojih prethodnika, te je s prednje strane telefon gotovo pa identičan S10 modelu, ali s centriranom prednjom kamerom kao na Note 10 seriji.

Aspekt dizajna koji je podigao prašinu je upitan dizajn kamera sustava te iako nije potvrđeno da će ovo biti finalan dizajn, mnogi nisu štedjeli na uvredama na račun Samsunga.

U pitanju je ogroman pravokutni komad stakla, mnogo izbočen u odnosu na ostatak stražnjeg dijela telefona koji je evidentno inspiriran Pixelom i iPhoneom, ali barem smo se za Samsung nadali da ne ide stopama Applea što se trendova u smartphone industriji tiče.

Samsung Galaxy S11+ Case Leak

Dizajn su potvrdili i renderi za nadolazeće maskice, ali iako je sami modul potvrđen, individualne pozicije senzora unutar njega navodno neće biti jednako “neuredne”.

Kamere na S11 trebale bi biti 108MP glavna kamera uz potporu 48 MP sekundarne kamere, TimeOfFlight (ToF) lećom, širokokutnom lećom te novim patentom od strane Samsunga . Bright Night senzorom. Navodi se 10X optičko zumiranje te mogućnost hibridnog zumiranja do 100X.

Što se tiče komponenti “ispod haube” trebali bi nas dočekati Snapdragon 865 odnosno Exynos 990 u EU varijanti te navodno masivna 4900mAh baterija s očekivanom početnom cijenom od 999$.