fbpx

[GLASINA] Apple poklanja AirPods uz 2020. iPhone modele!?

Kako prenosi DigiTimes, u Appleu razmišljaju da uz iPhone modele, koji će se predstaviti i početi prodavati krajem 2020. godine, u paketu umjesto lightning slušalica stave AirPods. Ova glasina uključuje i ostale kompanije te se spominju Samsung i Xiaomi kao kreatori ovog 2020. trenda zajedno s Appleom.

Naravno, najšokantniji dio cijele vijesti je što je Apple u cijeloj priči pošto su Apple AirPods najprodavanije slušalice u svijetu te im donose nenormalno veliku zaradu, pa je jako upitno da li je riječ o pretpostavci ili se vijest pročula iz hodnika Appleovog sjedišta.

Čak i da je ova vijest istinita, znači li to da će 2020. modeli drastično poskupiti u odnosu na sada ionako skupe iPhonove? Ili će pak Apple zadržati iste cijene te ovim “poklonom” u kutiji ublažiti cijenu svojih telefona.

Pretpostavke su da je ova vijest jedino moguća u slučaju da iz Applea smatraju kako je vrijeme da moderniziraju out-of-the-box iskustvo pri prodaji svojih telefona zamjenom starih EarPodsa koje Apple prodaje za niskih 29$. Svima je jasno kako se uz telefon od 1000+ dolara očekuje nešto malo kvalitetnije od EarPods žičnih slušalica.

Svakako, obzirom na reputaciju i točnost DigiTimesa, nemojte početi štednju za idući iPhone još, pošto je ovo za sada ipak samo glasina i do sada nismo vidjeli nikakav “leak” koji bi i najmanje potvrdio ovu priču.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy