Redmi K30 stiže sa 120 Hz zaslonom

0

Xiaomi je već ranije najavio da će nadljednik Redmija K20, odnosno model K30, biti predstavljen u prosincu ove godine, a sada nam stižu i prve fotografije samog uređaja. Osim običnog, trebala bi biti predstavljena i Pro verzija, no zasad informacije stižu samo za K30.

Naime, na Kineskim certifikacijskim stranicama pojavio se model M2001G7AE, odnosno K30 te je isti naveden kao “5G Digital mobile phone”, čime je potvrđeno da će isti podržavati 5G povezivanje. Pojavila se i fotografija samog uređaja, u jednoj od zaštitnih maski tako da se dizajn ne vidi, ali vidljivo je da će, po uzoru na Galaxy S10+, imati rupu u gornjem desnom kutu zaslona u koju će biti smještena dvostruka kamera.

Iz ove fotografije vidljivo je i da će uređaj imati Adreno 618 GPU, što automatski znači i Snapdragon 730 čipset, kao i 120 Hz zaslon, čime su preduhitrili OnePlus koji sa sljedećom generacijom svojih uređaja želi uvesti 120 Hz zaslone. Do prosinca i službenog predstavljanja ovih uređaja nije preostalo previše vremena, tako da ćemo uskoro znati sve, a možda imati i priliku testirati ih.