[OBAVIJEST] Postani dio Byte tima!

0

Poštovani pratitelji Byte portala i svi ljubitelji tehnologije,

Zbog opusa vijesti i prilika za pisanje članaka, recenzija i prisustvovanja eventovima Byte tim je donio odluku da potraži još jednog člana!

Trenutno smo tim od dvije osobe te smo nakon postavljanja temelja našeg novog portala spremni za proširivanje tima malo-po-malo.

Ovo je prilika za sve koji svoj entuzijazam i ljubav prema tehnologiji žele podijeliti s našim čitateljima snimajući YouTube videa ili pišući svoje osvrte na zbivanja u svijetu pametnih telefona, gaminga, društvenih mreža i svega ostalog što spada pod krilo vijesti koje ste do sada vidjeli na Byte portalu.

Moramo naglasiti kako je rad isključivo “hobby” odnosno volonterski zbog trenutačne veličine i zrelosti portala, ali vjerujemo da ćemo svojom kvalitetom i posvećenošću probiti i te granice.

Byte je relativno nov portal, star par mjeseci u kojima smo skupili popriličan broj posjeta i klikova uzevši u obzir vrijeme postojanja te smo gladni i željni da postignemo još više.

Od [tebe] kao potencijalnog člana Byte tima tražimo posvećenost i volju te određenu razinu razumijevanja načina rada jednog portala. Sve ostale prepreke ćemo zajedno kao tim izgladiti.

Preferabilno je da imaš nekakvu pozadinu u IT svijetu bilo to praćenje vijesti, ”hakiranje” i “prčkanje” po Androidima i iPhoneima, poznavanje gaming opreme i popratnog svijeta i slično. Poželjno je prijašnje iskustvo u rukovanju s WordPress alatima i generalno snalaženje u WordPress sustavu te osnovno poznavanje SEO-a.

Ono što ti mi nudimo je prilika za rad u prijateljskom okruženju, rast i razvoj kao blogera pomoću smjernica iskusnog tima, građenje Byte projekta zajedno, recenziranje uređaja, prilike za prisustvovanje eventima kao press te ostale aspekte koje možete iskusiti kao član Byte obitelji.

Ovom prilikom najavljujemo i početak rada našeg YouTube kanala koji će sadržavati audio-video sažetke udarnih priča dana/tjedna te naravno video recenzije uređaja i druge zanimljive projekte što softverske što hardverske naravi. Kanal bi u pogonu trebao biti početkom 2020. godine te bi nam dobro došla tvoja pomoć!

Svi zainteresirani mogu se obratiti motivacijskim pismom i osnovnim informacijama o sebi na mail frane@byte.com.hr te mogu priložiti dva primjera članka po izboru (aktualne vijesti, a ne stare) s priloženim izvorima/referentnim člancima kojima bi pokazali vaše trenutno znanje.

Radujemo se vašim prijavama i nadamo se da će ovakvih prilika biti sve više.

Srdačno,
Byte – Dnevni zalogaj tehnologije