fbpx
iPhone 11

[TESTIRAMO] iPhone 11

Nakon najvećeg ovogodišnjeg Appleovog pametnog telefona, iPhonea 11 Pro Max, s kojim smo se imali prilike družiti prije dva-tri tjedna, na test nam ovog puta stiže iPhone 11. Uređaj nam na test ponovo stiže iz A1 Hrvatska, kojima se ovim putem zahvaljujemo.

iPhone 11 smjestio se u sredinu, barem što se dimenzija tiče. Ipak, jedini je od tri uređaja koji ne nosi Pro oznaku te se izradom razlikuje od Pro modela. Cjenovno je i povoljniji od Pro braće te je od strane svih relevantnih medija označen kao iPhone za “mase”. Treba pohvaliti Apple koji je smanjio cijenu ovog uređaja u odnosu na njegovog prethodnika, iPhone Xr za 50 dolara.

Uređaj ostavlja odličan prvi dojam. Iako ne nosi Pro oznaku, kvaliteta izrade je i više nego dobra. Kao korisnik iPhonea X s OLED zaslonom lako primijetim razliku s obzirom na to da iPhone 11, kao i njegov prethodnik, ima Liquid Retina zaslon, što je zapravo Appleovo fancy ime za LCD zaslon. Iako se radi o LCD zaslonu, Apple je odradio odličan posao. Kućište uređaja izrađeno je od aluminija, ali i dalje ostavlja jako dobar osjećaj u ruci, odnosno ne osjeti se manjkavost u odnosu na nehrđajući čelik od kojeg su izrađeni Pro modeli.

Kako se iPhone 11 proveo na našem testu te je li on ovogodišnji best buy što se iPhonea tiče, kako tvrde mnogi, pročitajte u detaljnoj recenziji koja stiže sljedeći tjedan.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy