OnePlus 8 Pro stiže sa 120 Hz zaslonom

0
oneplus 8 pro

Nakon što je OnePlus predstavivši 7 Pro ranije ove godine pokrenuo revoluciju i popularizirao zaslone s visokom frekvencijom zaslona na pametnim telefonima, čini se da planiraju napraviti još jedan iskorak. Naime, prema najnovijim glasinama, nasljednik OnePlusa 7T Pro koji će prema njihovom tempu biti predstavljena za 5-6 mjeseci imat će 120 Hz zaslon.

Naravno, OnePlus nije prvi proizvođač koji je predstavio uređaj sa 120 Hz zaslonom jer je na tržištu već prisutan Asus ROG Phone 2 koji ima takav zaslon, no on spada u posebnu kategoriju pametnih telefona. Ove informacije donosi poznati tviteraš Max J. koji je objavio fotografiju s natpisom 120 Hz i opisom “be a pro”, nakon čeka su ljudi pomislili da se radi o nekom Samsung uređaju, s obzirom na to da je on poznat kao tipster za Samsung. Ipak, on je pojasnio da se radi o OnePlusu, pa je logično zaključiti da se to odnosi na Pro model.

Naravno, ovo ne znači da S11 neće imati zaslon s frekvencijom osvježavanja višom od standardnih 90 Hz, ali to je glasina za neku drugu priliku. Dizajn OnePlusa 8 Pro već je poznat te će se OnePlus odreći motorizirane kamere odnosno istu zamijeniti rupom u zaslonu. Kako je do predstavljanja preostalo još nekoliko mjeseci, u istima očekujemo još novih glasina.