fbpx

OnePlus 8 Pro stiže sa 120 Hz zaslonom

Nakon što je OnePlus predstavivši 7 Pro ranije ove godine pokrenuo revoluciju i popularizirao zaslone s visokom frekvencijom zaslona na pametnim telefonima, čini se da planiraju napraviti još jedan iskorak. Naime, prema najnovijim glasinama, nasljednik OnePlusa 7T Pro koji će prema njihovom tempu biti predstavljena za 5-6 mjeseci imat će 120 Hz zaslon.

Naravno, OnePlus nije prvi proizvođač koji je predstavio uređaj sa 120 Hz zaslonom jer je na tržištu već prisutan Asus ROG Phone 2 koji ima takav zaslon, no on spada u posebnu kategoriju pametnih telefona. Ove informacije donosi poznati tviteraš Max J. koji je objavio fotografiju s natpisom 120 Hz i opisom “be a pro”, nakon čeka su ljudi pomislili da se radi o nekom Samsung uređaju, s obzirom na to da je on poznat kao tipster za Samsung. Ipak, on je pojasnio da se radi o OnePlusu, pa je logično zaključiti da se to odnosi na Pro model.

Naravno, ovo ne znači da S11 neće imati zaslon s frekvencijom osvježavanja višom od standardnih 90 Hz, ali to je glasina za neku drugu priliku. Dizajn OnePlusa 8 Pro već je poznat te će se OnePlus odreći motorizirane kamere odnosno istu zamijeniti rupom u zaslonu. Kako je do predstavljanja preostalo još nekoliko mjeseci, u istima očekujemo još novih glasina.

Related Articles

[EKSKLUZIVNO] OnePlus Nord – prvi dojmovi!

Sven

Android 11 Beta ukazuje na postojanje OnePlus Pods slušalica

Sven

OnePlus 7T Pro proglašen je najboljim telefonom 2019.

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy