Savitljiva Motorola Razr uočena u “divljini”

0

Kako je Galaxy Fold službeno u prodaji, a Mate X kuca na vrata, pojavljivat će se sve više savitljivih uređaja. Već ranije pojavili su se renderi Motorolinog savitljivog Razr-a, a danas nam stižu i prve prave fotografije uređaja.

Naime, na kineskoj društvenoj mreži Weibo osvanula je prva fotografija ovog uređaja, kojeg na ulici drži nepoznata osoba. Iz same fotografije nije vidljivo previše, osim što su više manje potvrđeni renderi koji su se prethodno pojavili. U vrhu zaslona nalazi se urez u koji su smješteni senzori i prednja kamera, a na debljem dijelu ispod zaslona nalazi se i fizički čitač otiska prsta, barem takav dojam ostavlja izgledom.

Iako svaku fotografiju ovog tipa treba uzeti s dozom rezerviranosti, ova se čini poprilično realna, osim što donji dio zaslona nije zaobljen, što se kosi s renderima. Ipak, ovo može biti do softvera, pa se ne treba previše obazirati. Prema originalnim glasinama, Motorola Razr 2019 bit će predstavljena u prosincu ove godine. S obzirom na to da se već naveliko testira, čini se da bi ta informacija mogla biti točna.