fbpx
pixel4

Pixel 4 stiže u kutiji sa žitaricama

Otkad je predstavljen prošlog tjedna, Googleov Pixel 4 krade naslovnice svih relevantnih medija. Nakon što je uređaj stigao u ruke istih na testiranje, prvi primjerci počeli su stizati na adrese onih koji su imali najbrže prste kod prednarudžbi uređaja.

Ono što je neke od njih iznenadilo je samo pakiranje u kojem je stigao njihov novi Android ljubimac. Naime, na adrese prvih 2000 kupaca stigla je velika kutija koja se na prvi pogled čini kao kutija žitarica koje su čest doručak svih nas. Nakon malo detaljnije inspekcije, vidljivo je da žitarice nose ime Google Pixel 4, a unutra se nalazi sam uređaj zapakiran u klasičnu kutiju, no uz to Google je odlučio pokloniti i prave Google žitarice.

Osim žitarica, na nekim tržištima umjesto žitarica Google je poslao Pixel 4 u Domino’s Pizza kutiji, a u Velikoj Britaniji uz Pixel 4 neki su dobili i HP Chromebook 14. Google je ovime svakako pokupio još malo medijske pažnje, a od bitnijih informacija je stigla i potvrda da Google Pixel 4 i 4 XL podržavaju 11W bežično punjenje, što će omogućiti rad s bilo kojim Qi punjačem. Ovo nije bio slučaj s prošlogodišnjim modelima, koji su podržavali samo određene bežične punjače certificirane od strane Googlea, tako da su ovogodišnji Pixeli napredovali.

Related Articles

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sven

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy