Testiramo: Huawei Watch GT 2

0

Po prvi put na našem portalu testiramo nešto što nije pametni telefon. Zahvaljujući našim prijateljima iz Huawei Hrvatska, na test nam je stigao najnoviji pametni sat iz radionice kineskog giganta. Radi se o Huawei Watchu GT 2, koji je predstavljen zajedno s Mate 30 serijom uređaja za koju se još uvijek ne zna stiže li na naše tržište.

Što se Watch GT 2 sata tiče, testni model koji smo dobili je onaj veći, od 46 mm, dok postoji i manju 42 mm model. Prvi dojam je solidan, osim manjih poteškoća kod uparivanja sata s iPhoneom 11 Pro Max kojeg trenutno testiramo. Nakon uparivanja, preko Huawei Health aplikacije izvršena je i nadogradnja sata na najnoviji softver. Kako bi sve teklo bez problema, Huawei je ugradio Kirin A1 čip razvijen posebno za pametne satove.

Je li ovaj sat vrijedan vašeg novca kad i službeno krene u prodaju kod nas, saznajte u recenziji koja stiže nakon detaljnog testiranja ovog uređaja. Ako imate neke stvari koje posebno želite da testiramo, pišite nam u komentare ovog članka.