fbpx

Testiramo: iPhone 11 Pro Max

Zahvaljujući našim prijateljima iz A1 Hrvatska, u naše ruke stigao je najnoviji Appleov flagship, iPhone 11 Pro. Radi se o većem uređaju iz Pro linije, čiju prednju stranu krasi 6.5-inčni Super Retina XDR zaslon, dok je manji model namijenjen korisnicima kojima je veći jednostavno prevelik.

Dok se dizajnom pretjerano ne razlikuje od svoja dva prethodnika, ipak postoje razlike kada bacimo pogled na stražnju stranu. Apple logo centriran je po sredini uređaja, što je novost u odnosu na sve prethodne generacije. Također, redizajniran je i modul kamere koji se sada sastoji od tri senzora, standardnog, telefoto i širokokutnog. Uređaj pokreće A13 čipset za koji Apple tvrdi da je najjači do sad.

Je li iPhone 11 Pro Max dobar izbor za vas, pogotovo ako ste već korisnik iPhone uređaja, saznat ćete u opsežnoj recenziji koja stiže nakon što se u sljedećih tjedan dana poigramo s ovim uređajem.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy