fbpx

Realme X2 Pro stiže 15. listopada

Reale je na drugoj strani svijeta daleko poznatiji proizvođač, no čini se da će ga uskoro upoznati i Europa. Naime, prema posteru koji je procurio, Realmeov prvi flagship uređaj bit će predstavljen 15. listopada u Madridu, u 10h po lokalnom vremenu.

Ovim potezom Realme se širi i na europsko tržište koje je ionako preplavljeno raznim uređajima proizvođača iz Kine. X2 Pro bi trebao imati 6.55-inčni Full HD zaslon te četverostruku kameru sa stražnje strane. Glavna kamera bit će 64 MP senzor, dok će prednja biti 32 MP. Stražnje kamere bit će pozicioniranje vertikalno, slično kao na OnePlus 7 Pro uređaju. Pokretat će ga Qualcommov Snapdragon 855 te će imati ColorOS 6.0 nadogradnju Androida.

Do službenog predstavljanja ostalo je svega tjedan dana, tako da ćemo tad saznati sve detalje, a u budućnosti nam ostaje za vidjeti hoće li Realme uspjeti uzeti značajniji dio kolača s europskog tržišta.

Related Articles

Realme radi na uređaju sa 64 MP kamerom

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy