fbpx

Ming Chi Kuo otkriva kako će izgledati 2020 iPhone linija!

Nije prošlo ni mjesec dana od predstavljanja iPhonea 11, 11 Pro i 11 Pro Max, ali to ne zaustavlja najpoznatije leakere da nastavljaju svoju ulogu dobrih Samaritanaca.

Svjetski poznati Apple analitičar Ming Chi-Kuo donosi nam lude glasine kako bi iPhone linija iduće godine mogla imati radikalnu promjenu dizajna u odnosu na ovogodišnje modele, ali dizajn kojeg smo vidjeli i obožavali davnih dana.

Naime, iPhone 12 linija trebala bi imati dizajn veoma sličan onome revolucionarnog iPhonea 4. To znači da bi sadašnji zakrivljeni rubovi zaslona postali ravni (odnosno pravokutni iz profila). Kuo kaže kako se time povećava kvaliteta i snaga antena koja je iznimno bitna s obzirom da dogodine na iPhoneima debitira 5G tehnologija, ali naglašava kako će izrada takvog okvira u gabaritima današnjih smartphonea biti drastično skuplja od iPhone 11 linije. Znači li to da će nadolazeći 2020. iPhonei biti još skuplji ili će Apple naći način da na drugim aspektima izrade uštede te time izbalansirati cijenu na trenutnu.

Što se zaslona tiče, trebali bi napokon vidjeti OLED na sva tri modela te bi nasljednik Max-a trebao sa 6,5 inča narasti na 6,7 inča, dok bi se nasljednik srednjeg Pro modela trebao smanjiti sa 5,8 na 5,4 inča. iPhone 11 nasljednik odnosno jedini “ne-pro” model ostao bi na 6.1 inča, uz skok s LCD-a na OLED.

Pro modeli trebali bi imati isti kamera sustav te dodatnu ToF kameru za detaljniju dubinu slike, dok bi slabiji model ostao bez nje.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy