Pixel 4 linija dolaziti će u tri boje! Poznata i otkačena imena boja!

0

Pixel 4 i Pixel 4 XL stižu nam 15. listopada te su jedni od najviše očekivanih telefona godine, pogotovo gledajući samo Android stranu težišta.

Googleovi telefoni nude najnovije i najbolje što Android kao platforma može ponuditi. Osim toga, Pixel linija poznata je kao kralj fotografije na smartphone tržištu nadmašujući time sve ostale brendove i to u popriličnoj mjeri.

Kamo prenosi 9to5Google, tri varijante boje u kojima će Pixel dolaziti su Just Black, Clearly White te danas procurena Oh So Orange.

Google je i prije imao slične nazive za boje svojih uređaja, ali ovo je prvi Pixel koji će dolaziti u Oh So Orange boji.

Telefoni izlaze za manje od mjesec dana te su za sada potvrđeni 90Hz zaslon te same boje. Kao što i sami znate, kompletan stražnji dizajn uključujući kamere je Google svojevoljno podijelio na društvenim mrežama zbog velikog interesa te već neko vrijeme znamo kako će telefon izgledati.

Na slici gore vidimo još jednom sve tri boje procurene, ali iskreno se više veselimo vidjeti što će Pixel moći stvarati s tri kamere, uzimajući u obzir da je Pixel 3 single-camera daleko najbolja u današnje doba gdje su tri ili čak četiri kamere standardna pojava.