Android 10 beta sljedećeg mjeseca stiže na S10 i Note 10 uređaje?

0

Android 10 i službeno je pušten u opticaj za Googleove Pixele, a istog dana pojavio se i na Redmi K20 uređajima. Uskoro stiže i na OnePlus 7 Pro, dok zasad nema službenih informacija o nadogradnji na Android 10 na Samsungovim flagship uređajima. Prema današnjim glasinama koje donosi Sammobile, sljedećeg mjeseca trebala bi se pojaviti prva beta Androida 10 za Samsungove uređaje iz S10 i Note 10 linije.

Kako tvrdi njihov pouzdani izvor, beta testiranje trebalo bi biti otvoreno korisnicima u Sjedinjenim Američkim Državama te nekim Europskim državama. Nadogradnja Galaxya S9 bila je najbrža za Samsung, odnosno ista je puštena u prosincu 2018. godine. Ove godine očekujemo još veću brzinu od Samsunga, tako da bi se Android 10 trebao pojaviti već u studenom, barem za S10 i Note 10. Za S8 i Note 8 nema previše nade, dok bi S9 i Note 9 uređaji nadogradnju na Android 10 trebali dobiti nešto kasnije.

Samsung je definitivno ranije trebao početi razmišljati o ovoj nadogradnji, dok je Sams Android 10 bio u počecima, no što je tu je, vlasnici S10 i Note 10 linije morat će se zadovoljiti barem betom koja stiže sljedećeg mjeseca.