fbpx

Novo curenje informacija o Pixelu 4 potvrđuje 90Hz zaslon!

Nedavno smo vam prenijeli vijest kako se Pixel 4 serija pojavila na procurenom videozapisu u kojem se na prvi pogled može vidjeti da je riječ o zaslonu s visokom frekvencijom osvježavanja slika, ali sada to znamo i zasigurno zahvaljujući novom leaku specifikacija.

Naime, na Weibo društvenoj mreži još jednom cure informacije, ali naravno na kineskom jeziku pa je prijevod malo “nebrušen” ali ono što zasigurno jednostavnim alatima možemo prevesti te što možemo iz slika zaključiti jest da će Pixel 4 serija biti orijentirana metodom sigurnosti poznate pod imenom “Face Unlock”, ali naprednija verzija, pomoću više senzora.

Iz slika se da iščitati da je izostavljena opcija postavljanja otiska prsta, što je mnoge navelo na zaključak da isti neće biti ugrađen u ekran ili igdje drugo na uređaju. Naglašava se kako će otključavanje licem biti funkcionalno čak i prilikom nošenja naočala ili “lakših” sunčanih naočala.

Treća slika je pak ono što nas interesira najviše u ovom trenutku. Snimka je to zaslona u nekakvoj CPU-z sličnoj aplikaciji koja iščitava specifikacije uređaja te u segmentu zaslona možete vidjeti kako je nakon rezolucije 3040×1440, 540 piksela po inču, 6.23″ dijagonale i 19:9 omjera navedena i karakteristika zaslona koju su svi priželjkivali, 90Hz osvježavanje slike. 

Valja napomenuti kako je potvrđeno i 6GB RAM-a, kako vidimo sa slike dostupnih je 5.5GB, a radi se o jedva postavljenom telefonu.

Related Articles

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sven

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy