fbpx

Pixel 4 imat će 90Hz zaslon

Iako Google s vremena na vrijeme sam pusti poneku informaciju o Pixelu 4, zainteresirana javnost je nestrpljiva pa zato informacije puštaju i leakeri. Tako su se pojavila čak dva nova videa koja prikazuju Pixel 4, i to u dvije boje, crnoj i bijeloj. Ruku na srce, na videu se ne vidi ništa osim bootanja samog uređaja, no i to je dovoljno da barem zasad zadovolji apetite fanova.

Osim što imamo dva nova videa, ekipa s XDA portala u izvornom kodu Androida 10 pronašla je i potvrdu da će Pixel 4 imati 90Hz zaslon poput onog na OnePlusu 7 Pro, koji je dobio sve moguće pohvale. Ovaj dio koda odnosi se na P19 uređaje. P je oznaka za Pixele, a 19 za 2019. godinu, pa nije problem zaključiti da Pixeli stvarno stižu s 90Hz zaslonom.

Pixel 4 trebao bi imati 5.7-inčni 1080+ OLED zaslon, dok će XL imati nešto veći 6.3-inčni zaslon 1440p rezolucije. Pokretat će ih Snapdragon 855 s Androidom 10 od prvog dana. Novi Pixeli stižu i sa Soli tehnologijom za prepoznavanje lica i pokreta, što će rezultirati klasičnim “mesom” iznad zaslona. Google će nove Pixele predstaviti sljedećeg mjeseca, a do tad očekujemo još glasina i curenja informacija.

Related Articles

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sven

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy