fbpx

Pixel 4 imat će 90Hz zaslon

Iako Google s vremena na vrijeme sam pusti poneku informaciju o Pixelu 4, zainteresirana javnost je nestrpljiva pa zato informacije puštaju i leakeri. Tako su se pojavila čak dva nova videa koja prikazuju Pixel 4, i to u dvije boje, crnoj i bijeloj. Ruku na srce, na videu se ne vidi ništa osim bootanja samog uređaja, no i to je dovoljno da barem zasad zadovolji apetite fanova.

Osim što imamo dva nova videa, ekipa s XDA portala u izvornom kodu Androida 10 pronašla je i potvrdu da će Pixel 4 imati 90Hz zaslon poput onog na OnePlusu 7 Pro, koji je dobio sve moguće pohvale. Ovaj dio koda odnosi se na P19 uređaje. P je oznaka za Pixele, a 19 za 2019. godinu, pa nije problem zaključiti da Pixeli stvarno stižu s 90Hz zaslonom.

Pixel 4 trebao bi imati 5.7-inčni 1080+ OLED zaslon, dok će XL imati nešto veći 6.3-inčni zaslon 1440p rezolucije. Pokretat će ih Snapdragon 855 s Androidom 10 od prvog dana. Novi Pixeli stižu i sa Soli tehnologijom za prepoznavanje lica i pokreta, što će rezultirati klasičnim “mesom” iznad zaslona. Google će nove Pixele predstaviti sljedećeg mjeseca, a do tad očekujemo još glasina i curenja informacija.

Related Articles

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

Google  će uvesti pretplate direktno unutar Google Play Storea!

Frane

Google kupuje Fitbit – stižu “Made by Google” pametni satovi?

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy