fbpx
apple event

iPhone 11 službeno stiže 10. rujna!

Ono što se već neko vrijeme nagađa jučer je postalo i službeno. Apple će novi iPhone predstaviti 10. rujna u Steve Jobs Theateru koji se nalazi unutar njihovog kampusa u Cupertinu. Pozivnicu koju su poslali svim velikim medijima krasi Apple logo sastavljen od nekoliko providnih boja, uz natpis By innovation only smješten ispod logotipa.

Što Apple želi poručiti nije poznato, s obzirom na to da bi sljedeći iPhone trebao biti samo nadogradnja postojećeg. Hoće li nas iznenaditi nečim neočekivanim možemo samo nagađati. Osim tri nova iPhonea za koje se pretpostavlja da će nositi oznake 11, 11 Pro i 11R, Apple bi na ovom eventu mogao predstaviti i novi Apple Watch, a možda i iznenaditi 16-inčnim MacBookom o kojem već neko vrijeme slušamo glasine.

Bilo kako bilo, 10. rujna bliži se i tad ćemo u 19h po našem vremenu saznati što je Apple pripremio za sljedeću generaciju iPhonea, o kojoj se piše otkako je predstavljena prošla generacija.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy