fbpx
OnePlus 7T

Ovo su prvi renderi OnePlusa 7T

OnePlus je poznat po tome da svoje uređaje ne predstavljaju u ciklusima od godinu dana kao većina drugih proizvođača, već otprilike svako pola godine predstave novi uređaj. Prema dosadašnjim glasinama, OnePlus 7T i 7T Pro vidjet ćemo možda već sljedećeg mjeseca, a danas nam stižu i prvi 3D renderi “običnog” 7T modela.

Prednja strana uređaja trebala bi ostati slična kao i na OnePlusu 7, gdje zaslon prekriva gotovo cijelu prednju stranu uređaja, a prednja kamera smještena je u kapljičasti urez u vrhu zaslona. Stražnja strana uređaja razlikovat će se od prethodnog modela te ovo nije prvi put da vidimo ovakve glasine. Naime, OnePlus će kod 7T i 7T Pro modela kamere smjestiti u kružni modul, slično kao što bi trebale biti i kod Huaweijeve nadolazeće Mate 30 serije.

Novitet je i dodatna kamera, s obzirom na to da je OnePlus 7 imao “samo” dvije kamere, a 7T imat će tri, kako je vidljivo iz rendera. Ove rendere donosi OnLeaks, koji je poznat po svojoj pouzdanosti, no glasine uvijek treba uzeti s daškom rezerviranosti. OnePlus 7T i 7T Pro pokretat će i novi Snapdragon 855+, a u prodaji bi se mogli pojaviti i s predinstaliranim Androidom 10. Ako je za vjerovati glasinama, bit će predstavljeni zajedno s OnePlus TV-om sljedećeg mjeseca.

Related Articles

[EKSKLUZIVNO] OnePlus Nord – prvi dojmovi!

Sven

Android 11 Beta ukazuje na postojanje OnePlus Pods slušalica

Sven

OnePlus 7T Pro proglašen je najboljim telefonom 2019.

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy