fbpx
iphone 11

iPhone 11 stiže s USB-C punjačem?

U 2019. godini Apple sa svim iPhoneima i dalje isporučuje 5W punjač. S obzirom na to da je za nadolazeći Galaxy Note 10+ dostupan 45W punjač, Apple je po tom pitanju daleko iza ostatka konkurencije. Naravno, iPhone podržava brzo punjenje, primjerice punjačem MacBooka Pro, no isti je potrebno odvojeno kupiti, zajedno s pripadajućim kabelom (USB-C u Lightning).

Čini se da će Apple napokon napredovati i po pitanju punjača ući u 2019. godinu tako što će iPhone 11 u kutiji imati gore spomenuti kabel uz nešto bolji adapter koji će omogućiti brže punjenje. Tako na Twitteru tvrdi ChargerLAB, pozivajući se na anonimni pouzdani izvor. Ovo nije prvi put da se pojavljuju ovakve glasine, s obzirom na to da smo sličnu priču čuli još u ožujku ove godine kada je o tome pisao portal Macotakara.

iPhone 11 serija uređaja trebala bi biti predstavljena 10. rujna, a predbilježbe za istu trebale bi biti 13. rujna. Kako je do predstavljanja preostalo svega nekoliko tjedana, glasine poput ove današnje postat će sve intenzivnije.

Related Articles

APPLE NAJAVIO EVENT ZA APPLE WATCH 6!

Frane

Procurio zaslon iPhonea 12!

Sven

Nizozemski T-Mobile potvrdio imena novih iPhonea!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy