Note 10 i 10 Plus makete na hands on videu otkrivaju nam dizajn

0

Na YouTube kanalu imena “Mobile Fun” pojavio se video u kojem možemo vidjeti realistične makete nadolazećih Galaxy Note 10 i Note 10 Plus modela. Kako u videu tvrde, makete su im poslane od strane sponzora kanala – poznatog brenda maskica Olixar.

Olixar je poveća kompanija koja zasigurno ne bi imala krive “dummy” modele telefona odnosno ako su zaista od njih makete došle tada je potvrđeno kako je ovo finalni dizajn Samsungovih flagshipa.

Od iz vana bitnijih promjena imamo gubitak 3.5mm headphone jack-a pa ste primorani na USB-C slušalice ili bluetooth. Ekrani su veličine 6.3″ za Note 10 i 6.8″ za Note 10 Plus.

Kamere su premijerno u lijevom kutu pozadine telefona i to vertikalno poredane. Prednja kamera nalazi se na središtu zaslona pri samom vrhu.

Prema saznanjima, kamera sistem trebao bi se sastojati od očekivanog glavnog senzora, telefoto leće te ultra-širokokutne leće. Plus model trebao bi imati dodatnu ToF kameru za bolje prepoznavanje dubine scene.

Videozapis iz kojeg saznajemo spomenuto

Opcije će biti 5G ili 4G modeli, a izbor neće utjecati na dizajn ni najmanje tako da će sve maskice za 5G i 4G modele biti iste i kompatibilne.