fbpx

Google ponovo pokazao Pixel 4

Nakon što su nedavno iznenadili sve i pokazali prve fotografije nadolazećeg Pixela 4, ekipa iz Googlea ne staje i tako danas stiže prvi promo video koji pokazuje funkcionalnosti prednjih senzora koji će biti smješteni iznad zaslona Pixela 4.

Naime, Google će s Pixelom 4 predstaviti i svoju Motion Sense tehnologiju pomoću koje ćete svojim Pixelom 4 moći upravljati raznim gestama. Nije prvi put da vidimo ovakvu tehnologiju, a hoće li ista zaživjeti, ostaje nam za vidjeti. Osim Motion Sense tehnologije, Pixel 4 donosi naprednu tehnologiju za otključavanje licem, te obećavaju najbolje korisničko iskustvo i brzinu otključavanja, kao i sigurnost. Apple svake godine poboljšava svoj Face ID koji do sad nije imao pravu konkurenciju, ali čini se da bi istu mogli dobiti upravo od strane Googlea.

Pixel 4 trebao bi biti predstavljen u listopadu ove godine, a do tad očekujemo da će Google barem svaki mjesec otkriti neku novu sitnicu, ako je suditi prema dosadašnjem tempu. Više o nadolazećim tehnologijama u Pixelu 4 pročitajte ovdje.

Related Articles

Sljedeći Google Pixel stiže sa 120 Hz zaslonom?

Sven

Gasi se Googleova Play Music aplikacija

Sven

Android 10 je najbrže usvojena verzija do sad!

Sven

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy