Google ponovo pokazao Pixel 4

0

Nakon što su nedavno iznenadili sve i pokazali prve fotografije nadolazećeg Pixela 4, ekipa iz Googlea ne staje i tako danas stiže prvi promo video koji pokazuje funkcionalnosti prednjih senzora koji će biti smješteni iznad zaslona Pixela 4.

Naime, Google će s Pixelom 4 predstaviti i svoju Motion Sense tehnologiju pomoću koje ćete svojim Pixelom 4 moći upravljati raznim gestama. Nije prvi put da vidimo ovakvu tehnologiju, a hoće li ista zaživjeti, ostaje nam za vidjeti. Osim Motion Sense tehnologije, Pixel 4 donosi naprednu tehnologiju za otključavanje licem, te obećavaju najbolje korisničko iskustvo i brzinu otključavanja, kao i sigurnost. Apple svake godine poboljšava svoj Face ID koji do sad nije imao pravu konkurenciju, ali čini se da bi istu mogli dobiti upravo od strane Googlea.

Pixel 4 trebao bi biti predstavljen u listopadu ove godine, a do tad očekujemo da će Google barem svaki mjesec otkriti neku novu sitnicu, ako je suditi prema dosadašnjem tempu. Više o nadolazećim tehnologijama u Pixelu 4 pročitajte ovdje.