Galaxy Watch Active 2 bit će predstavljen uz Note 10?

0
active 2

Iako je Samsungov Galaxy Watch Active 2 već prije uočen na bespućima interneta, danas se pojavio i kod FCC-a američkog certifikacijskog tijela, što znači da se lansiranje istog opasno bliži.

Watch Active 2 nosi oznaku SM-R830 i vit će dostupan u veličinama od 40 i 44 mm. Veća verzija mogla bi imati i podršku za LTE povezivanje. Vizualno će biti jako sličan svom prethodniku te će ga pokretati Samsungov One UI preko Tizen OS-a. Interna memorija sata bit će 4 GB. Također, iako nije vidljivo na slikama, spominje se kako bi Watch Active 2 trebao imati rub osjetljiv na dodir koji bi bio svojevrsni nasljednik rotirajućeg ruba koji je imao Galaxy Watch. Watch Active 2 imat će 1.2-inčni AMOLED zaslon, odnosno 1.4-inčni na većem modelu. Zaslon će štititi Gorilla Glass DX+ i imat će rezoluciju od 360 x 360 piksela.

Kao pogonski stroj koristit će Exynos 9110 u kombinaciji sa 768 MB radne memorije, dok bi LTE verzija mogla imati i do 1.5 GB radne memorije. Manji model imat će 247 mAh bateriju, a veći 340 mAh. Oba bi trebala imati podršku za Bluetooth 5.0. S obzirom na to da je već prošao FCC, Galaxy Watch Active 2 vrlo vjerojatno bit će predstavljen s Noteom 10 7. kolovoza.