Note 10 stiže sa Snapdragonom 855 Plus

0
Note 10

Note 10 odavno je glavni hit među poznatim leakerima, a u priču oko njega napokon se uključio i jedan od napoznatiji, veteran Evan Blass poznatiji kao evleaks na Twitteru. Prema njegovim izvorima, Note 10 trebao bi imati Qualcommov Snapdragon 855 Plus koji je nedavno predstavljen.

Naravno, Qualcommov čipsrt u Note 10 bit će ugrađen samo u one uređaje koji će se prodavati na primjerice američkom ili kineskom tržištu, dok će europsko dobiti verziju s Exynos 9825 čipsetom. Također, Blass donosi i pojedine specifikacije Notea 10. Kako tvrde njegovi izvori, Note 10 imat će 6.3-inčni AMOLED zaslon, dok će Note 10+ imati 6.8-inčni zaslon. Spominje i da će oba modela podržavati punjenje drugih uređaja snagom od 15 W. Manji model imat će 3600 mAh bateriju, a veći 4300 mAh. Još jedna razlika bit će u proširivoj memoriji, veći model trebao bi imati microSD utor, dok bi na manjem mogao izostati.

Također, njegovi izvori potvrđuju prethodno poznate informacije o 25W punjenju putem punjača koji dobijete uz uređaj, ali i podršci za 45W punjenje ako se odlučite na kupnju takvog punjača. Do predstavljanja je ostalo još dva tjedna, a iz dana u dan dobijamo sve više informacija.