Galaxy Fold prošao je sve testove i spreman je za lansiranje

0
galaxy fold

Galaxy Fold trebao je uvesti Samsung u novu eru što se pametnih telefona tiče, no završio je kao PR katastrofa jer su testni primjerci imali velikih problema sa zaslonom. Lansiranje Galaxy Folda je odgođeno i Samsung je rekao da moraju još poraditi na uređaju. Već nekoliko puta smo čuli da su problemi riješeni, ali danas prvi put stižu informacije da je sve spremno za ponovno lansiranje.

Prema neimenovanim izvorima iz Samsunga, problemi sa zaslonom Galaxy Folda u potpunosti su riješeni i uređaj je testiran kako se ne bi ponovio problem koji se prvotno pojavio. Vjerojatno ga nećemo vidjeti ovog mjeseca, no već sljedećeg Galaxy Fold mogao bi biti službeno lansiran.

Galaxy Note 10 bit će predstavljen na Unpacked događaju 7. kolovoza, no ne vjerujemo da će i Fold tad biti lansiran kako ne bi ukrao svu pažnju s Notea 10. Ipak, nekoliko dana nakon što Note 10 bude predstavljen, Galaxy Fold bit će i službeno predstavljen, četiri mjeseca nakon katastrofe koju je Samsung imao zbog problema sa zaslonom.