fbpx
instagram

Instagram počeo skrivati broj lajkova na objavama

Kako su nedavno i najavili, Instagram počinje sa skrivanjem broja lajkova na objavama korisnika. Ova funkcionalnost prvotno se testirala u Kanadi, a testiranje je sada prošireno na još nekoliko zemalja poput Irske, Italije, Japana, Brazila, Australije i Novog Zelanda. Jedna od glavnih funkcionalnosti Instagrama sada se više ne prikazuje kao broj, što je često bilo i mjerilo popularnosti.

Photo credit: CNN

Kao što možete vidjeti na slici iznad, broj lajkova se više ne prikazuje, već samo vidite ime jednog od pratitelja koji su lajkali objavu te je uz njegovo ime navedeno “i ostali”, umjesto broja lajkova. Instagram je nedavno predstavio i AI koji se bori protiv maltretiranja na njihovoj društvenoj mreži, tako da je uklanjanje broja lajkova još jedan korak u pravom smjeru.

Oni kojima se ovo neće svidjeti su definitivno influenceri, koji žive od broja lajkova i lajkovima pokazuju svoju popularnost. Uklanjanje lajkova nije kraj influencerskog marketinga, ali će sigurno donijeti neke promjene u isti. Kada će ovo biti implementirano u ostatak svijeta ne znamo, no s obzirom na to da se funkcionalnost testira u nekoliko zemalja, lansiranje u ostatku svijeta nije predaleko.

Related Articles

Dark Mode stiže na mobilnu Facebook aplikaciju

Sven

Twitter dodao opciju za audio poruke

Sven

YouTube smanjuje kvalitetu videozapisa uslijed koronavirusa!

Frane

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy