Team Galaxy: ipak promoviraju S10 5G, a ne Galaxy Fold

0

Samsung je oduvijek svoje reklame shvaćao ozbiljno. Prisjećamo se tako velikog komercijalnog rata s Appleom koji tehnički traje još i danas.

No, Samsungu nije strano prikupiti ogromne zvijezde iz različitih industrija i sve ih zbiti u jednu super-reklamu. Prisjetimo se Galaxy11 videa na kojima je ekipa sportaša pod vodstvom Lea Messia spašavala svijet od vanzemaljaca igrajući nogometne utakmice za opstanak svijeta.

Ovoga puta nešto manje dramatično što doseže publiku većeg opsega. U timu za promoviranje Galaxy proizvoda nalaze se: megapopularni Twitch streamer Tyler Blevins poznatiji kao “Ninja” koji naglašava prednosti uređaja S10 5G što se gaminga tiče dok je poznata CGI glazbenica Lil Miquela pričala kako joj Samsung uređaji pomaži u podizanju i održavanju njenog Instagram brenda.

U postavi su još i popularni DJ Steve Aoki te glavna zvijezda serije Stranger Things – Millie Bobby Brown. Njihove zasebne reklame su u dolasku.

Ono što je interesantno ovdje je glasina kako je tim inicijalno sastavljen za promoviranje Galaxy Fold pametnog telefona koji je naišao na velike probleme prilikom izlaska na tržište, pa su tim morali “preusmjeriti” na Samsung Galaxy S10 5G.

Na videu ispod možete pogledati video službenog predstavljanja tima:

Samsung – Youtube kanal

Više o cijeloj kampanji možete pogledati na službenoj stanici ovdje.