Apex Legends varalice spaja s varalicama

0

Relativno popularna battle royale igra Apex Legends na tržištu se nalazi već neko vrijeme. Dogurala je i do druge sezone unutar igre, a Respawn, tvrtka koja je razvila igru, stalno radi na borbi protiv onih koji varaju u igri i koriste nedozvoljene alate poput aimbota.

Tako su razvili sustav koji prepoznaje varalice i iste povezuje upravo s drugim varalicama, tako da varaju jedni protiv drugih, odnosno na svojoj koži osjete kako je kad neko koristi nedozvoljene programe protiv tebe. Osim toga, Respawn radi na umjetnoj inteligenciji koja će još bolje prepoznavati varalice i iste automatski izbacivati, prije nego i uspiju ući u meč. Mirno ne smiju spavati ni oni koji svjesno uđu u party i igraju s nekim tko koristi nedozvoljene programe. Kako će Respawn detektirati zna li netko da njihov prijatelj koristi takve programe zasad je nepoznanica.

Naravno, uvijek postoji opcija da varalice nađu način kako prevariti AI, ali spajanje varalica s varalicama iste će natjerati da dvaput promisle žele li igrati na takav način.