Galaxy Note 10+: poznata cijena i službeni render

0
Note 10

Bliži nam se 7. kolovoza, dan kada će svijetla pozornice obasjati najbolje što Samsung ima ponuditi ove godine, Note 10 i Note 10+ pametne telefone.

Prema dojavi koja kruži industrijom Note 10 u Europi imat će početnu cijenu od 999 eura, a Note 10+ vrijedi 1149 eura – prava “sitnica”.

Cijena je naravno ona koju će Samsung nuditi kao proizvođač, ali može se razlikovati od cijene koju lokalni operateri odluče nalijepiti na ove predivne telefone.

Samsung začudo dobro suzbija curenje specifikacije ovih telefona, ali dizajn je zato kompletno nastradao. Vidjeli smo oba uređaja iz svih mogućih kuteva te je više službenih rendera procurilo nego ikada do sada.

Na slikama gore vide se redoslijedom Note 10 te Note 10+, a ono što slike još jednom potvrđuju je uklanjanje Bixby tipke kao i 3.5mm utora za slušalice. Također je tipka za paljenje uređaja pomaknuta na lijevu stranu ispod tipki za glasnoću.

Daleko je službeno predstavljanje, ali za sada je ovo sve što vam možemo reći. Specifikacije se samo špekuliraju te je nastala tolika poplava lažnih informacija od izvora kojima se uopće ne može vjerovati. Ostajemo pri svome i donosimo vam samo potvrđene ili istim smatrane informacije (od strane zajednice) te ćemo vas izvijestiti o svakom novitetu čim dodatne informacije budu dostupne.